Digitale printmedia voor CAD

test

Naast architecten- en ingenieursbureaus werken reprografie- en print-serviceverleners tegenwoordig vrijwel uitsluitend met grootformaat-inkjetprintsystemen. Voor zwart-wit en kleuren lijntekeningen of ook voor CAD-presentaties met volledig gekleurde oppervlaktedelen zijn deze inkjetprinters uitstekend geschikt. Dimix biedt hiervoor een grote selectie uiteenlopende CAD-media met verschillende eigenschappen en in diverse uitvoeringen.

Cadmedia voor digitaal/grootformaatprinters – een uitgebreid assortiment

Van ongecoat CAD-papier voor monochrome en kleurentoepassingen via natuurlijk transparant papier tot kristalhelder digitaal reprografisch papier – architecten, ingenieurs en reprografen vinden hier wat ze zoeken. Voor bepaalde toepassingen is het eenvoudige ongestreken papier voldoende voor andere toepassingen is een hoogwaardige inkjetcoating nodig, die ook grote hoeveelheden inkt kan absorberen en snel droogt. Een goede vlakheid en hoge opaciteit zijn hier belangrijk. CAD-papier kenmerkt zich ook door goede loopeigenschappen, levert hoogwaardige drukresultaten en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Of nu bouwtechnische documenten voor huizen, wegen en andere bouwwerken geprint moeten worden. Of plattegronden, bouw- en uitvoeringstekeningen, bouwaanzichten of detailtekeningen op papier gebracht moeten worden. Of eenvoudige schetsen, perspectieven of driedimensionale afbeeldingen, terrein- of situatieschetsen – ontwerpers en printserviceverleners vinden hier wat ze zoeken.

Ongecompliceerd en goedkoop – media voor cad-presentaties

Voor architecten- en ingenieursbureaus, interne drukkerijen in grote industriële bedrijven of de reprografie/drukwerkdienstverlener. Overal waar CAD-media worden gebruikt voor digitale/grootformaatprinters is een geoptimaliseerd en efficiënt drukproces van cruciaal belang. Dimix biedt kranten en films aan die krachtig zijn in de dagelijkse praktijk en verschillende taken vervullen. Sommige zijn een uitstekend compromis wat betreft kosten en kwaliteit, terwijl andere een briljante full-surface print met hoge kleurdichtheid leveren als het gaat om presentaties die bedoeld zijn om indruk te maken.

Het assortiment strekt zich uit van voordelig ongecoat CAD-papier voor monochrome en gekleurde lijntoepassingen tot hoogwaardige, gecoate, digitale reprofilm voor prepress.

Transparant papier – als klassieker of voor ongewoon drukwerk

Twee die altijd bij elkaar hebben behoord – de architect en zijn transparante papier. Als schetspapier, vroeger voor handmatig tekenen en tegenwoordig als CAD-papier voor digitaal/grootformaat printers. Transparant papier is verkrijgbaar in de varianten 90/92 g/m² of 112 g/m² en is recyclebaar en zuurvrij. Ze overtuigen door hun bijzonder hoge transparantie, uniforme transparantie en goede vlakheid. De hoge weerstand tegen veroudering en de lage neiging tot vergeling ronden het profiel af.

Transparant papier kan ook op andere plaatsen worden gebruikt als ongewoon designelement. Het kan de individuele toets zijn voor drukwerk zoals brochures, catalogi of uitnodigings- of felicitatiekaarten.

Printmedia voor cad – hoge beschikbaarheid en perfecte service

CAD-media zijn snel, eenvoudig en direct beschikbaar. Welk materiaal voor welke toepassing en welk druksysteem? Onze experts helpen u ook graag telefonisch verder. Zij adviseren en zijn persoonlijk beschikbaar voor alle vragen.

 

Bekijk CAD producten