Service en betalen

Verzendkosten

Bestellingen met leveradres in België, Nederland of Luxemburg worden franco geleverd mits een minimaal orderbedrag van 250 €. Onder de 250 € wordt een vergoeding aangerekend van 12,00 €. Daarnaast betaalt u handlingkosten à 5,50 € per order. Wanneer u via de webshop een order plaatst vervallen deze handlingkosten.

Voor orders met leveringsadres buiten de Benelux worden de effectieve verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden

Bestellingen die voor 16:00 uur zijn ingevoerd in onze webshop of die per mail of telefonisch zijn binnengekomen, worden dezelfde werkdag nog verwerkt en mits de goederen voorradig zijn, de volgende werkdag afgeleverd. Dit zowel voor orders met leveradres in Nederland als in België.

Ruime voorraden

De producten uit onze shop zijn meestal voorradig. Wanneer u goederen bestelt die niet voorradig zijn zal één van onze medewerkers met u contact opnemen om duidelijkheid te verschaffen over de levertijd.

Direct online afrekenen

Op Plotterland is het mogelijk om direct online af te rekenen via iDeal, Bancontact of Creditcard.

Retour- en teruggavebeleid

Retourneren kan binnen 14 dagen. Mits de verpakking onbeschadigd is en het product ongebruikt ontvangt u het volledige aankoop bedrag van ons terug.

Is de verpakking beschadigd en/of het product gebruikt dan gelden bovenstaande voorwaarden niet.

U dient een omruiling of retour altijd vooraf te melden via [email protected]. U krijgt dan een retour-ordernummer dat u moet vermelden op uw pakket.
Vervolgens stuurt u het pakket naar:

Plotterland
Minervum 7097
4817 ZK Breda

Vermeld s.v.p. duidelijk het retour-ordernummer!

Speciaal bestelde producten of onderdelen die niet in het standaard assortiment van onze website zitten worden niet retour genomen.

Voorwaarden

Op alle bestellingen zijn onze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Privacy- en cookiebeleid

Lees hier ons privacy- en cookiebeleid.

D-Mix B.V.

Plotterland is onderdeel van D-Mix B.V.(voorheen SihlDirect B.V.).