Onze partners

Plotterland werkt nauw samen met diverse topleveranciers.

Hewlett-Packard (algemeen bekend als HP) is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven en telde in 2014 zo’n 300.000 medewerkers. HP is bekend wegens een groot aantal verschillende producten, waaronder printers.

Ons partnership met HP omvat zowel technische als grafische designjet modellen. De HP T-serie (technische printers) is uitstekend geschikt voor kleine en grote productie omgevingen waar bouwtechnische tekeningen nodig zijn. De HP DesignJet kan in een technische productie omgeving voorzien worden van een inline vouw-oplossing.
Grafische modellen (HP Z-serie) zijn zeer geschikt voor retail posterprintingen en hoogwaardige fotografische toepassingen waarbij de laatste nieuwe modellen zelfs voorzien zijn van een X-Y cutter. Hierdoor wordt randloos printen op elk formaat mogelijk, zowel voor Poster formaten 70-100 en 50-70 als wildformaten voor (foto)grafische toepassingen.

 

 

 

Sihl is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige printmedia in de wereldwijd groeiende markt voor digitaal drukwerk. Als distributeur van de internationaal actieve Sihl-groep bedient Sihl Direct de Duitse, Zwitserse, Nederlandse en Belgische markt met een uitgebreid aanbod toekomstgerichte inkjet media. Die media worden gebruikt voor reclame & POS, interieurdesign, sublimatie en kantoormateriaal.

 

 

Logo Sign+ magazine

logo signpro magazine

Graficus magazine logo

 

Sign+ Magazine en Sign Pro zijn de meest gelezen vakbladen voor de print- en sign industrie in Nederland en België. Beide zijn ook online aanwezig met drukbezochte websites, respectievelijk www.sign.nl en www.signpro.nl.

M&C Magazine is het Belgische sectorblad voor de print & sign-industrie. In het tijdschrift komen alle aspecten van de digitale printtechniek aan bod en kunnen de lezers kennismaken met richtinggevende en inspirerende cases.

Graficus magazine is het meest gelezen vakblad in Nederland voor de grafische sector in het algemeen en publiceert regelmatig ook artikels ivm de print- en sign branche. Graficus is uiteraard ook online aanwezig met www.graficus.nl.

De Architect magazine is het platform voor bevlogen architecten die zich willen onderscheiden en zo hun positie willen versterken. Met de als belangrijkste pijlers architectuur, stedenbouw en interieur.

Pf Fotografie Magazine is het meest toonaangevende fotografie magazine voor iedereen die fotografie als vak en expressie serieus neemt. Pf is niet alleen het meest informatieve blad voor de fotograaf, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in het medium fotografie, zoals curatoren, fotoredacteuren, galeriehouders, foto-verzamelaars, fotografie docenten en museumbezoekers.

KWF kankerbestrijding logo

Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo’n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Plotterland is Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding.

KWF Kankerbestrijding zamelt fondsen in waarmee men onderzoeken ter genezing & vermijden van kanker financiert en waarmee een betere kwaliteit van leven voor kankerpatienten wordt bekomen. De nood voor extra fondsen zodat kanker sneller en beter kan worden genezen of voorkomen zijn immens groot.

Plotterland wil dan ook al zijn medewerkers, partners & klanten motiveren om ook hun steentje bij te dragen zodat het ultieme doel, het volledig uitroeien van kanker, sneller kan bereikt worden.

Meer info op www.kwf.nl/zakenvriend.


Cliniclowns

De Cliniclowns brengen afleiding en plezier aan kinderen die door ziekte en/of een handicap in een ziekenhuis moeten verblijven en daardoor weinig contact hebben met hun eigen leefwereld. Door middel van improvisatie proberen de clowns binnen de vier muren van een ziekenhuiskamer deze leefwereld weer wat op te roepen en op die manier wat afleiding te bieden. Kinderartsen merken dat de bezoeken van de clowns hun patiënten goed doen. Dit initiatief verdiend dan ook onze steun.

Meer info over cliniclowns vindt u op www.cliniclowns.be .